Susu ibu hamil

Hai momies, boleh suggest susu yg okay & sedap tak utk preggy mom? Sy ade beli susulazz tp tekak tak boleh terima la. Tekak kembang je mesti nak muntah balik.

2 Balas

beli susu kotak biasa tu pun dh ok. sy dh beberapa kali pregnant dan bersalin, xde beli susu2 yg org promote...sbb jenis susah nk serasi. misi pun kata as long as nama dia susu, boleh je. melainkan awk ada gdm..tu kena pilih susu.

7mo ago

Sy preggy sebelum2 nie pun biasa beli susu biasa je. Tp konon tgok susulazz elok utk elak kuning baby jd saje la try. Guna yg sachet boleh terima ngn tekak. Sekali dh beli yg kotak tak boleh telan pulak 🤢

sy consume calla. tk manis mual juga mnum. tp morning sickness mmg takda alhamdulillah. efferty mom saya rasa sedap. sbb sy penah try efferty susu subur tu mmg sedappp sgt2. langsung takda rasa kambing