Perut kerap rase pedih

Hai momies, ade tak yg same mcm sy. Sejak akhir2 perut kerap rase pedih. Setiap hari, jd tak selesa je. Kdg2 die dtg sekali pedih ulu hati. Skrg dh 9w+ . Preggy sebelum2 ni tak penah pulak jd mcm nie. #bantujawab #ingintahu

3 Balas

Ada sis.. Saya pun gitu.. Kadang heran pedih lapa ke pedih gastrik ke angin 😅 tapi org kata normal.

2mo ago

Nasib la ade yg same, risau dh sy . Sbb pedih sgt2 . Ank 1st & 2nd dulu takde pulak mcm nie. Ni alhamdulillah lepas raya nie okay skit . Tq respon sis ❤️

normal..sis kena kerap mkn..jgn bg perut kosong..

2mo ago

Itu la maybe sbb time puasa hari tu. Nie lepas raya okay dh sikit. Tp tu la perut sentiasa lapa pdhl kerap makan dh . Sis makan ape bg kenyang lame ye?

normal