sakit belakang

Hai mom .sya sdh bersalin skrnk umur anak sya 6bulan tapi belakang sya masi sakit dari kandungan 4bulan.

1 Balas

Hi Puan. Sakit belakang memang selalunya terjadi pada jangka masa yang agak lama selepas bersalin. Namun begitu dapat di kurangkan dengan beberapa langkah seperti mengamalkan senaman, memastikan cara yang betul dalam mendukung anak, posisi yang betul ketika menyusukan anak dan lain-lain lagi. Puan boleh rujuk sebab lain punca sakit belakang puan dan cara mengatasinya di sini ya :) https://my.theasianparent.com/cara-menghilangkan-sakit-belakang