Keluar keputihan warna kuning

Hai mom , sy dah hbis berpantang skrg dah 3 bulan 17 hari . kenapa selalu keluar keputihan warna kuning selepas bersalin smpai skrg ye ? msa preg kputihan je . tak kuning pom .. pstu skrg kerap pulak keluar .. duk saje saje pom berasa keluar suam suam .. tgk kat pants mmg bnykk kuning2 .. knpa ye ? n nk buat mcm mna ?

1 Balas

Banyak makan manis ke puan? Elakkan dulu. Bakteria suka manis

6mo ago

haah betul .. mmg nk kena mkn kek dessert coklat smua .. oreo tu mmg dah jd smpingan klu lpar tgh mlm .. hmm sbb manisan rupanya .. sy cuba kurangkan .. trima kasihh ..