Selera mkn down

Hai mom smua..nk tumpang tnya..mcm mna nk tmbhkn selera mkn ?still xda selra mkn..skrng nie dh 3 bln..plez bgi cdngn😭nk nangis sbb weight bwh 45😣#firstbaby #firstmom #seriusnanya

3 Balas

alaa..knp selera puan down? puan ada mslh pape ke ek?? ttg berat tu jgn risau2 k..kekdg byk berfikir pun blh sbbkn kita jd down..jd da best way..puan makan je...kalau xde selera try la makan bubur .makan kekacang.. makan apa shj yg puan suka dan ada selera nk makan .in shaa Allah nnti berat akan naik..just try happykn dri enjoy ur pregnancy journey dan positive always... selebihnya tawakal pd Allah..makan dlm portion yg sikit tp kerap..jgn ms lapar sgt2 baru nak makan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

1y ago

sya ok jer..cuma berat bdn down sgt😣maksih sbb bgi nsiht dan semangt🤗

kalau macam sy akan try makan sikit ii kalau nasi dgn lauk sy rasa loya sy makan mee, janji ada makan walaupun sikit. 3-4minggu jgk just mkn mee jee. sis try lh makan apa ii yang rasa kena dgn tekak makan jee jgn biarkan perut kosong

1y ago

baikla..makasih komen nyk

Saya dah 13w selera makan masih takde 😂. Hari hari struggle nak makan sebab lapar tapi bila makan rasa loya. No choice sis. Kena paksa diri makan.

1y ago

Saya berat turun 8kg dah 😂 bersabarlah sis dugaan mengandung 🥲 risau pegi KK jadi underweight je 🤣