Persediaan baju baby

Hai mom. Saya nk tanya biase klau newborn banyak pakai baju lengan panjang atau lengan pendek ye.dan kebiasaan nye mom beli baju mcm mne ye. Baju romper atau jenis seluar asing. . maaf saya first mom. Mohon bantuan semua..#firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

dua2 boleh. cth preparation: 3 set bj lengan pendek, 4 set bj lengan panjang, 3 set baju eyelet (lubang2), 2 romper, 5helai barut, mitten booties. btw sy tak beli banyak sgt baju nb sbb bby cpt besar..and sy ada beli siap2 baju 3-6 bulan in case bby xmuat.

1y ago

okk mom. terima kasih bgi tips.😊

Saya beli 5 helai baju newborn & 3 helai baju 3-6months.. baju newborn tu ada lengan panjang, rompers & lubang2