vaksin baby 5 bln

hai mom nak tanya vaksin apa untuk baby 5 bln yea ... ? tak apa ke kalau lmbt 17 hari #seriusnanya #bantusharing #firstbaby #mommybuntu #jangandibully #1stimemom #theasianparentph

1 Balas

Boleh rujuk jadual vaksinasi kebangsaan KKM. Bayi 5 bulan akan dapat vaksin dose ke 3 untuk melindungi daripada masalah Difteria, Tetanus, Pertusis, Polio, Hepatitis B & Haemophilus influenzae type B. Puan boleh rujuk klinik atau kk terdekat mengenai persoalan lewat vaksin bayi Moga membantu ☺️ #TAPactiveusers #TAPSupermoms