senaman 5 bulan

hai mom to be ! da masuk 5 bulan, senaman apa yg boleh start buat yee? and ada tak group sharing tentang ilmu persediaan bersalin n penyusuan untk bakal ibu ? 😊 Thankss ! #firstbaby

2 Balas

Ilmu bersalin & pyusuan seaech je kt fb, ada consultant bertauliah yg rajin share. Kalau ada duit lebih, boleh masuk kelas2 diaorg. Bab senaman pula, search utube, byk pregnancy workout boleh buat. Sy sejak sblm preg mmg bersenam, so time preg teruskan je senaman yg sama. Squat, jalan atas treadmill.