Rasa period (39 weeks)

Hai mmy2 semua, nak bertanya. Klu ada rasa feel2 nak perioud kat pinggang and bawah perut. Ptut pergi hosp atau tunggu ya. Dia tak mengeras cuma ada feeling nak period. Thanks pada siapa sudi menjawab ♥️ #firstmom #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

3 Balas

Sy baru lepas deliver 39weeks .. nnti download app contraction tracker n timer.. bila kita update app tu nnti dia akan info perlu pergi hosp atau x..

boleh monitor brp kerap sakit tu..xpun pergi jer hospital..x salah pun..

tgh alami