?

Hai mmy siapakat sini pernah terkena renjatan elektrik? Mumy dn bby ok tk slpas tu. Td sy terkena renjatan elektrik .tkt effct kat bby..

5 Balas

Selalu je kna ms bawak trolly dkat jusco/aeon.. Kalau yg dkat uma xde la..tp kalau mak dia ok n xde darah apa2 keluar..or bb still rasa gerak lg..shud b ok je..

bahayanya.. lebih baik pegi check kat hspital.. smbil2 doa laa harap2 tak de apa2 yg tak diingini berlaku.. risau kn.

Ni renjatan yg mana? Saya pernah kena. Tapi bukan masa mengandung..better tanya doc.

Salam sis, nak tahu mcm mana keadaan baby lepas tu? Sy baru je tkena tadi 😒

baby okay ke?