pregnant ke tak

hai mmy semua nak tanya..siapa ada mcm ni ..cek upt mula² samar² dn cek lagi sekali terus -ve siapa ada mcm ni...saya hari tu mula² cek upt samar² time d dpo 10 ...dn cek lagi d dpo11 tiba² -ve ...saya confuse sama ada saya pregnant ke tk ....?? dn sekarang dpo13 tk cek upt lagi....cuma simptom nak period je ada sekarang...sakit pinggang,sakit payudara,sakit senggugut tapi tk kerap sangat...n sakit sekejap je...#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #firstmom

pregnant ke tak
2 Balas

Nmpk mcm -ve

2mo ago

ahh² cuma dpo10 je ada samar...yg upt putih tu dpo10...yg warna pink tu dpo11