Baby

Hai mmy boleh saya tahu bby kalau dah cuba nak meniarap mmng kerap meragam ke ? Hm atau susu fm yng tak ok ,konfius ? #firstbaby 2month25days

1 Balas

klau mcm ank sy ye, dia meragam nk mniarap sebb tk dpt, ny da 4 bulan meragam nk ngesot ke depan pulak.. sabar jelah dnga dia mcm tu😅,

5y ago

Tu la kan , selagi tak dapat mcm2 ragam anak , Kkdng nak tdo pun payah dia skrng , makin besar makin bnyak peel 😅, Nnt dah besar kita rndu time dia kcik 😅