BRUSHING TEETH

Hai mga Mommies? Tips namn po ano style nyu pag toothbrush time na ni baby? Struggle kasi talaga ? ano gamit nyu toothbrush at toothpaste?? Share nmn kayo..please !! By the way 22 months na baby boy ko.

1 Reply

oral b toothpaste for 1 to 2 years old. tapos yung brush tepe. Mahirap talaga sauna.. ur patience is being tested. ang dami namin ginawa. i let her watch youtube yung colgate na brush 3x a day. shell stay glued to it while i brush her teeth. minsan sinasabayan ko mg toothbrush. minsan bibigay ko toothbrush sa knya. then mg follow up brush na lang ako.. or while i brush her teeth, she will also hold my brush. i was consistent in brushing her teeth sis. morning and night. before if i missed 1, pahirapan sa next brushing. ayaw na nya mg brush.. we also brought her to the dentist pala. shes 2 now and she knows the importance of brushing her teeth. sometimes shell ask me to clean her teeth. mas easier na talaga pg sanay.

4y ago

Landers sis. u can also use sansflou.