Susu Badan

Hai.,, mcm mana ya nk tambah susu badan? Sy dh cuba mcm2 tips mkn supplement dh 2,3 jenis xmjd,, mnum air cikang organic pun dh., nk dpt 1oz pun ssh skrg bby dh 2bln dh topup susu fm sbb bln pertama berat dia hanya naik 140g je sbulan sbb susu ibu xckup.. bby sy mnum susu melalui botol sy pum susu sbb sy ada masalah inverted nipple bby xnk isap .. klu isap pun kjap je xsmpai sminit dh mngamuk.. sy buntu sgt2 😢😢 .. susu fm plak dh 4jnis susu try masih xssuai dgn baby mula dgn dupro,s26gold,similac lactose free, ducthbaby..latest karihome bru 3hr try hrap2 ssuai la dgn bby tp nmpk mcm bby kembung n xkentut kerap mcm slalu.. mlm pun ssh nk tido 4,5pg bru tido...org kata nk breastfeed xboleh stress2 kne positif slalu.. skrg mcm mna sy nk positif slalu#pleasehelp #firstbaby #1stimemom

2 Balas

anak 1st saya pun taknak susu badan maybe tak puas. Ngam 3 bulan je lepas tu dia mmg taknak langsung. saya bg S26 gold al hamdulillah.. ok. Positif jangan dengar apa orang kata. jangan bercerita dengan orang walaupun parents sendiri kalau taknak kena perlian. dediam je. anak kita.. kita je paham

sy pun inverted nipple, dan kurang susu, lepas tu sy pam setiap sejam.. lepas anak menyusu, sy akan kosongkan dua2 breast.. skrg susu bdn dah ok.. nipple pun xinverted dah.. susu ni demand and supply.. lg banyak keluar, lagi banyak bdn produce..