Anak taknak hisap susu botol

Hai mcm mana nak suruh anak supaya nak hisap susu botol ya .. sebelum ni df je .. tapi berat anak naik 200g je sebulan .. dah masuk garis kuning .. anak sekarang 6month .. jadi saya ingat nak selang seli bagi susu formula dan susu badan ..

2 Balas

smela ank sy pun xnk isap susu botol xnk susu frmuula tp sy akan bg naik brt bdn ank sy melalui pemakanan. alhamdulillah ble dy makaan dy akan kuat menyusu. so brt dy akn naik bnyk lps bg makan. sblm ni xnaik sgt sbb xleh makan lg ssuu pun kurg.

Ini pendapat saya ya awak. Instead of awak selang seli dengan dua jenis susu. Awak fokus pada pemakanan baby. Naikkan berat baby melalui pemakanan yang sihat (real food) dan susu badan. It works definitely!