Ketawa dan mengoceh

Hai mamies .. nak tnyaa normal tak baby berusia 6 bulan 8 hari tidak bubbling dan ketawa kecuali "DIGELETEK" #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

2 Balas

should be dah pandai bubbling dan gelak bila diacah. sis boleh inform nurse masa next appointment

2w ago

dah tnyaa nurse tpi nurse kataa normal jer . tpi mcm hairan laa . knp tak bubbling. kalau bawa main dok senyum jerr kat kita. gelaknyaa takdo