SUSU UNTUK ANAK 2 TAHUN YG KURANG MAKAN NASI DAN SAYUR

hai mami semua.. nak mntk pendapat susu ape yg bagus untkk anak yg kurang makan nasi dan sayur eak.. benda lain smua bole ngap cume nasi dgn sayur paling susah..kena pujok2 ajak tngok kucing baru nak mkn😂 #1stimemom #pleasehelp #ingintahu #advicepls

2 Balas

saya ada jual toujours kids . Toujours kids ni ialah pembuka selera makan anak2 . Mana anak yang tak makn sayur / kurang makan nasi . Toujours kids ni the bestt sangat . boleh ws saya 01161114026

ank sy mcm itu laa , tpi dlm uma x ade kucing ,, pjuk baik pun ttp x nk