Susu fm yg sesuai untk baby 3month

Hai mami boleh share dak susu apa yg sesuai untk baby 3month .. saya fully bf nak tryy bagi susu fm pulakk,nak campoq haa .. saya dh try susu dugro and dutchbaby diaa tkmauu .. any suggestionn?? #firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

kalau minum 2 susu tu tak ada masalah,contoh,cirit birit atau sembelit,mungkin bby bukan tak nak susu tu mmy. tapi bby tak nak hisap puting botol..hehehe. dah biasa full bf kan. dah 3 bulan ni kena banyak sabar siket kalau nk ajar susu kat botol,sbb dia dah mula cerdik tu. dah tau bezakan puting botol dan puting mmy dia. mmy bagilah susu mahal mana pun,kalau dia tak nak hisap puting botol,mmg susah siket lah mmy. try mmy pam susu mmy,masuk botol astu bagi bby minum. tengok dia nak tak ..

2y ago

Haa tuu laaa sayaa rasaa diaa kenai puting botol n putingg syaa😂 tapi kdngg saya bgi botol tpi air masak dia minum . Kalau buh susu diaa buat muka😆