SUGGEST MANE YG LEBIH BAIK

Hai mama, nak tanya minggu ke berapa yee lebih sesuai and pd pengalaman mama semua untuk buat scan 5D tu.. Tak ingat dah masa si kakaknya buat time berapa minggu, excited nak scan 5D adiknya ni, penantian anak ke2 selama 3 tahun lain mcm feeling dia kalini mungkin sbb menanti lg² si kakaknya 😆

2 Balas

Detail scan 2D seeloknya buat 19w -23w, lagi awalnlagi bagus, percentage ketepatan scan tu makin menurun bila baby makin besar. 5D pulak better buat 28w ke atas sbb baru jelas mula baby dh berisi xcengkung sgt haa

sy buat 25w, detail scan + 5d scan.

4w ago

alhamdulillah masa scan tu jelas muka baby. klinik sy pergi tu boleh buat 5d scan sampai 27w je, lebih drpd tu sono tak accept.