Tekanan darah rendah

Hai, macam mane nak atasi tekanan darah rendah ya? Dokter hanya kasi obimin pada saya, tpi bile makan saya nak muntah dan loya. Time pregnant pulak saya dapat tekanan darah rendah dan vertigo😭#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

cuba mkn ubat dgn air sunquick tanpa gula. boleh jgk amalkan pati delima sbb rasa dia masam2, bagus utk naikkan hb

tekanan darah rendah mungkin tak cukup makan. kena cuba cari makanan yg sesuai makan dan perlu kerap lagi makan