Kehamilan

Hai. Maaf nk tnya. Sy 7w1d. Bsama suami doggy style. Wktu nk mndi wajib. Mcm ada darah mleleh tp xtrang. Astu sy pkai pad. Ada kluar skit je drah. Sy period ke. gugur ke😢😢#seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

37 Balas

hai. terima kasih semua atas jawapan. saya miscarriage. xpa belum rezeki. lepas ni hati2 lebih hahah. hati2 jgk smua preggers ❤️

1y ago

in sya Allah

x gurgur lah, luka dinding faraj je tu .. sbb i pernah doc , jgn lasak2 main ye ibu 1st trimester hehehe

sepatutnya elak kn dulu bersama suami..sbb kandungan awl lagi n x cukup kuat..ermm..harap2 x de apa2 la..

elakkan bersama dulu sis, tnggu betul2 kuat lepas 12minggu ke.. baru nk menempel tu 😅

boleh jadi mcm2. boleh jadi luka. boleh jadi ancaman keguguran. jumpa doctor

jumpa lah doktor terus. risiko mcm2 boleh jadi. pergi hospital check.

boleh ke klinik confirmkn pregnant ke x. atau threatend mc ke x