Bersalin czer

Hai. Maaf nak tanya kalau soalan ni sensitif. Saya bersalin czer dan telah 56 hari. Sekiranya saya orgasms (suami rangsang tanpa ada penetration) sebelum tempoh 100 hari, adakah merbahaya untuk saya?

2 Balas

kenapa dgn 100hari?😅. tu adat org dulu2 je awak. kalau ikot dlm islam habis je darah nifas boleh je nak bersama dgn suami. cuma atas kita je yg betul2 dah ready nk bersama atau tak. kalau awak masih tak ready then kena inform husband awak. ada mommy dia nk betul2 jga mental dn fizikal dia bagi sihat dulu.

Ok je kot