Pregnant or not?

Hai last period sy on 22/9. Lately mmg ade rasa lapar sgt bila awal pagi(jrg berlaku),pedih ulu hati sampai gastrik. Hari ni 19/10, ade bleeding but if period sgt awal (10day to go now still monitor bleeding flow) Soalan sy adakah sy berkemungkinan pregnant? Blm cek sbb baru je bleeding. If simptom ni pregnant sy nak ke klinik. #pregnancy

1 Balas

jap..nak kena check fortune ball. almaklumlah..lama dah tak buat keje tok nujum ni sejak pkp