Assalamualaikum ....

hai .. kpda bakal ibu n ibu2 semua ...terima kasih atas doa2 ibu2 semua ... Alhamdulillah sy telah selamat bersalin pada 18/11/22 .. sehari sebelum due date sy 19/11... lahir secara normal ... bby boy sama seperti masa buat detail scan sblom ni ... berat bby 3.35kg .. cuma nya bby sy kne pantau selama 48jam sbb sy ada GBS +ve masa preg ... harap semua doa kn bby sy tak ada apa2 ya ... #firstbaby #firstmom

1 Balas

Taniah mummy. Selamat berpantang and semoga baby cepat sihat…

1y ago

terima kasih ...