Boleh share tips untuk bersalin cepat tak?

Hai korngg .. ada tak tips macam mana nak bersalin cepatt sbb due saya 12.12 sampai harini tkde tanda lagii .. yg berpengalaman share pleasee .. sbb saya takutt beranak paksa . Kalau minggu ni tkde tanda apa apa 18hb saya kene serah diri ke hospital . Doakan saya dpermudahkan urusan bersalin yee .. mudah mudahan baby kluar sebelum 18hb .. #ingintahu #firstmom #pleasehelp

5 Balas

Sy induce dua kali. Tak sakit sgt.. Ada setengah org tak sakit.. Drip ubat tu sakit sbb nk paksa baby keluar. Jgn takut lalui dgn tenang