INGIN HAMIL

hai korang ! sy nak tanya pendapat korang . . sy last period 22/10 (5hari) , bulan 11 sy datang period 20/11 (3hari) . . selalunya period sy teratur . . sebelum 20/11 sehingga sekarang sy ada alami alahan macam pregnant . . morning sickness, lelah , sakit perut , tiada selera makan . . 27/11 , 5/12 sy check upt tapi -ve . . adakah itu tanda2 hamil atau perubahan hormon ?

1 Balas

Tggu lps period due. Mgkn awal lagi. Sy doa sis ada rezeki

2y ago

insyaallah, aamiin . . nanti saya tunggu lepas period due . . terima kasih sis ❤️