Salam semua

Hai korang, siapa sini pernah kena covid time pregnant? Doktor tahan kat hospital ka atau bagi ubat jaa? Sbb saya tengah menunggu keputusan covid test ni, risau pulak 😌#firstbaby #ingintahu

2 Balas

klau simptom x teruk, kuarantin kt rumah je. klau simptom truk, trus ke bhg emergency di hosp. kuarantin kt rumah pantau diri dgn oximeter skli setiap bbrp jam

1y ago

Okey awak tq bagi respon❤️

klau xteruk kuarantin dkt rumah je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023