kandungan 35 minggu

hai korang siapa dsini due awal bulan 7 ni? share2 laa tarikh due korangg .. excited gila2 haha #Sharing_dong_Bund btw due saya 06/07/2024

66 Balas

Samelah kita pon kene serah diri 06/07/2024 ni semoga dipermudahkn semua❤️

saya due 12/7 sis ... skg ni kerap Braxton dah tapi tak sakit lagi lha ..

3w ago

ade rse perut asik mengeras tak awak...due sma dgn sy

sy ada 2tarikh, 08/7 dan 13/7/24 baju bby blom beli lagi😅

saya 11/7/2024 mungkin kena serah diri awal kot sebab ada gdm on diet

saya 9/7 anak 1st dulu 3 mgu awal. harap beranak awal la 😂

Sy 10/7,tapi doc sruh standby 28hb ni check up kot2 kene warded..

Sy due 25/7 tpi ada sakit sikit sikit kt ari ari n kerap mengeras

Saya 2/7 semoga dipermudahkn segala urusan kite semua aamiin

saya 6/7.. Moga Allah permudahkan semua urusan bersalin ibu²🥰

sy elective czer 16/7. semoga dipermudahkan urusan melahirkan.