Seks Waktu Hamil

Hai korang. Nak tanya normal ke trimester pertama rasa bernafsu. Tp ada jgk alahan 😅 #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Saya prgannt seblum ni mmg nafsu membuak2, tapi kndungan saya tak bertahan week 12 and week 7 je, and saya gugur. Skrg bulan 10 saya lekat balik, kali ni, tak boleh bau kepala suami, auto mual. lagi satu diaa mndi berapa kali saya kata tak mndi, bau dia sama ja, bau tak mndi, n tak bernafsu mcm sebelum2 ni. Haha, lain lain pulak kdg .

2y ago

lain lain kan sis,😅

hehehe normal je mommy. tpi klau bleh elakkan bersama. bgi baby dah 16weeks ke atas

2y ago

hehe nseb baik pjj. heee