csection mommy

hai katsini ada tak yg beranak anak first secara czer , then taksampai dua tahun dah dapat anak lagi ? saya dah makan pil perancang tapi ter excident pula . 😭 takutnya , ada yang cakap saya takboleh beranak normal betulke ? sebab kalau ikut tarikh period , anak saya baru 9 bulan saya dah preggy lagi 🥲 apa patut saya buat ya untuk kuatkan kandungan saya . luka dekat czer pun masih sakit , banyak kata kata down kat saya 😭 ingatkan normal bila takdatang period dua bulan , bila pergi klinik scan tahu tahu ada kantung baby dah 9 minggu 😌 #bantusharing #pleasehelp #czermom

2 Balas

hi sis. jangan takut & stress. kesian kat kandungan sisi nanti sebab akan bagi effect jugak. ignore je kata kata negative. saya nak ucapkan tahniah & alhamdulillah diberi kesempatan & rezeki lagi sekali. saya cadangkan sis berjumpa doktor untuk tips & info lebih lanjut. insyallah takde apa-apa ye. 😊🤗

2y ago

hai , terima kasih sebab bagi kata kata semangat . saya cuma takut 🥹 sebab luka saya masih sakit lagi sebenarnya 😢