csection mommy

hai katsini ada tak yg beranak anak first secara czer , then taksampai dua tahun dah dapat anak lagi ? saya dah makan pil perancang tapi ter excident pula . 😭 takutnya , ada yang cakap saya takboleh beranak normal betulke ? sebab kalau ikut tarikh period , anak saya baru 9 bulan saya dah preggy lagi 🥲 apa patut saya buat ya untuk kuatkan kandungan saya . luka dekat czer pun masih sakit , banyak kata kata down kat saya 😭 ingatkan normal bila takdatang period dua bulan , bila pergi klinik scan tahu tahu ada kantung baby dah 9 minggu 😌 #bantusharing #pleasehelp #czermom

2 Balas

Kalau accidentally tapi dah ada prevention, nak buat macam mana. Kiranya rezeki lah tu sis. Perancangan Allah lebih baik daripada perancangan kita. Untuk this time maybe sis kena jaga diri lebih sikit and positive selalu. Kata kata orang tu tak semestinya betul. Kalau pun tak boleh bersalin normal, semoga Allah permudahkan urusan bersalin tak normal tu. Ada orang bersalin normal tapi Allah tak permudahkan. Ada orang bersalin cser tapi Allah permudahkan melalui cara lain. Semoga baik baik aje untuk sis dan baby ya 🤍🤍

hi sis. jangan takut & stress. kesian kat kandungan sisi nanti sebab akan bagi effect jugak. ignore je kata kata negative. saya nak ucapkan tahniah & alhamdulillah diberi kesempatan & rezeki lagi sekali. saya cadangkan sis berjumpa doktor untuk tips & info lebih lanjut. insyallah takde apa-apa ye. 😊🤗

2y ago

hai , terima kasih sebab bagi kata kata semangat . saya cuma takut 🥹 sebab luka saya masih sakit lagi sebenarnya 😢