jantina baby

hai ibu2..saya ingin bertanya jantina kepada yg pakar,bby saya banyak ke sebelah kanan,aktif sngt sebelah kanan,agk2 boy ke girl ye..sbb tiap kali cek die asyik kepit jek..smpai skrng dh 32 weeks msih xpasti jantina bby..atau ada sesiapa tau cara lain untuk tahu jantina..#ingintahu

2 Balas

Kedudukan baby xda kena mengena dgn jantina puan. Saya Anak first sblh kanan. Yg kedua sblh Kiri. Yg keluar 2 2 lelaki. Hahahha. Kadang makan pun sama. Yg first manis, yg kedua masam. Tapi Sbb puan pun da 32w. Keadaan Dlm da makin sempit. Jadi Mmg susah sikit baby nak bagi kerjasama

xda. nak tau gender pi scan. selalu kalau x nmpk doctor akan suruh repeat balik tanpa bayaran. xtau la procedure klinik awk pi tu mcm mana. next time mnum air sejuk or air manis sblm scan.