pantang ceaser

hai ibu2 nk tanye klu bersalin ceaser selalu nye pantang bape hari ye... adakah still 44hari atau lebih?? #anakfirst #ceaser #pantang16hari

1 Balas

Hi Amy, 2017 saya pantang anak pertama. Ikut pengalaman, saya berpantang 2 bulan (strict no cheating) 😂 ini berpantang makan dan hubungan suami isteri. (Alhamdulillah suami saya faham) dan setahun lebih berpantang ais/makanan berangin. Saya ni sejenis menjaga sikit 😂😂