Assalamualaikum

hai ibu2 nk tanya.. hamil lg selepas gugur,peluang akan gugur lg tu tinggi ke?? #seriusingintahu

7 Balas

Maybe akan datang peluang tu tapi kita mengharap supaya tak terjadi. Saya pun baru je gugur bulan jun 2023. Period pun tak datang lg ni tapi upt samar. Saya takut and fobia tapi dalam masa sama mengharapkan upt tu akan terang lagi minggu depan. Moga baik2 je semuanya ya

10mo ago

itu yg takut dan trauma sy xnk mengharap.. nti akan kecewa lg inshaa Allah semoga ada rezeki awak lg ya semoga dlm jagaan Allah selalu aamiin🤲🏻