Perlu pakai tak??

Hai ibu2 yg dh ada pengalaman..sy nk tnya contoh kalau sakit nak beranak tu nak pegi hospital perlu pakai pad tak??ker misi tak bg pakai??

5 Balas

pakai lagi better, sebabnya di PAC senang nak monitor / rujuk if ada blood show, ketuban, banyak mana, penuh pad ke, separuh ke.

Sy dlu pecah air ketuban.. sblm nk g hsptl sy pkai pad siap2.. nti meleleh pulaa klu x pakai..

Perlu pakai kalau ada blood show atau air ketuban leaking/pecah

sy mnyesal tkpkai jd tkselesa kne bju pink asik tukar je

Klau ada kuar darah pakai je..xde misi nk marah