Baby kurg aktif dri semalam

Hai ibu2 yg berpengalaman..sy bru msuk 23 mggu pregnant..tapi hrini baby kurg gerak dri semalam..selalu nya bila sy rehat dduk, rasa baby bergerak2..tapi hrini mcm kurg sikit, sebb pagi tdi sy kemas bilik cuci toilet..boleh jdi punca ke bby kurg gerak..#firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

biasa kalau bby kurang gerak cuba minum air sejuk atau air kelapa.. untuk ikhtiar.

Kita penat baby lg penat dkt tu. Sis just rest buat kerja yg mampu jgn berat