Baby belum merangkak

Hai assalamualaikum ibu2 , tak lama lg umur baby saya nak masuk 9bulan CA 7 bulan normal ke baby saya tk boleh merangkak lagi , sbb sekarang ni baby saya masih lagi meniarap dan mula angkat punggung . Ada tak ibu2 alami masalah seperti saya?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Normal for prem baby. Jangan Risau puan. Bagi Dia explore dulu n Kuatkan badan Dia dlu. Anak saya pun lewat jgk Sbb baby prem. 11 bulan Baru merangkak Komando smpai Skrg 1y2m. Now Baru dpt ddk sndri. Tgh Tgu Dia untuk berjalan je

1y ago

okay sis 😊