PERTAMA KALI KENA ASMA

hai ibu² tadi saya pegi klinik sbb batuk selsema pastu mcm sesak nafas sikit dokter ckp saya kena asma terus amek gas ,, baru lega sikit ... ada ke yg mcm saya kali pertama kena asma masa mengandung ,, saya baru 9 minggu 6 hari doa kn saya dan baby sehat dan baik² sahaja ye ibu² #firstmom #firstbaby

1 Balas

kawan saya masa first trimester pun mcmtu sampai kena warded masuk icu sebab asthma

2y ago

ya dokter pon kate ibu mengandung mmg senang kena ..... semoga ibu² yg tgh mengandung semua sihat² hendaknya