Selera makan bertambah 14w

Hai ibu2 sye nak tnye bhya x mkn nasi 3 kli sehari spnjg mengandung ni sye jd lpr truk pg2 pkl 9 pg mkn nasi putih dh mudah kne gdm x berat sye x naik mendadak pun dri 70 naik lah dlm 300grm tpi air manis dlm semingu sekli mcm tu je sye minum nasi lah kerap lauk mcm sambal bilis dng telur goreng vs kicap fav sye spnjg ngdum😂 #firstbaby

1 Balas

makan je sis , kalau jenis mudah lapar , makan kuantiti sikit tapi kerap 😊👍

2y ago

memg mudah lapar pun 😂 ok tq sis ats respon🥰