Ketumbit ke??

Hai ibu2, sy nk tanya ade ke mata ank ibu2 mcm mata ank sy, ad biji dekat atas kelopak mata, sy perasan 2 3 hari lepas, kdg ad kdg xde.. Sebelum ni ingatkan kene gigit semut je.. Mcm mana nk hilangkan atau kurangkan? #firstmom #ingintahu #SeriusTanya

Ketumbit ke??
2 Balas

Anak saya baru je sembuh . saya tkde letak ubat apa lama ii nnti dia hilang sendiri . tak jumpa doc pun la sbb anak tkde meragam ok je

nnti g klnik jumpa doc..nnti doc akn bg ubt sesuai dgn apa yg bby alami..mg bby cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin