upt kabur

Hai ibu², sy nak tanya, kalau ikotkan hari first period lepas sekarang sy sudah 7week pregnant, tetapi test upt dari awal week test sampai sekarang line still kabur sebelah, period dah lewat seminggu, dan sy ade baca yg menyatakan line C lagi pekat dari line T adalah negative, betoi ke? Sy pregnant ke tak ni? ? #firstpregnant

2 Balas

nama dia klu double line, kabur x kabur pregnant la jawabnya sis. Tahniahhh.. 😅