Baby kurang gerak week 26

Hai Ibu2. Siapa sini boleh share pengalaman. Mcm saya before this baby sangat aktif. Tapi bila masuk week 26 ni saya rasa tendangan baby kurang kuat dan kurang aktif gerakan musing baby. Hmmm mcm mana ya

6 Balas

awk bnyak brgerak ke? klau sy bnyak brgerak baby tak gerak lngsung..dia ingat kne dodoi kot 😂 awk try dduk santai² or baring sbelah kiri...tak pun mnum air sejuk or air manis..

Cuba awak rehat. Then try mkn aiskrim / minum air sejuk yg manis ke. Sy biasa buat mcm tu baby mmg aktif je. Hehehe

cuba awak minum air sejuk ke atau benda manis manis.

Saya kena makan aiskrim vanilla. Baby aktif sangat kalau dapat makan aiskrim

yg sy pernah dgr, mkn ais dan amek mknn atau minuman manis2

sama cm saya… 😇