Tips penyusuan susu ibu

Hai ibu² semua..Saya skrg pregnant 32mggu terasa brdenyut² area aerola Puting susu(payudara) ok ka tu ya?Ada yg share dgn Saya klo Nak senang utk Ada air susu Msti buat urutan (Saya Ada buat klr air susu tpi X byk)Saya tgok mcm Jenis Puting tengelam..org Kata susah nti bgi baby mnyusu btl ka?Ada tips tak ibu² atasi Puting tengelam sblum bsalin#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Normal. Jgn picit dlu, just bersihkan & lap dgn air suam. Psl nipple tu, blh cuba cri nipple shield.