Masalah sembelit newborn

Hai ibu2 semua .. sy nak tanya dan mintak pendapat..susu fm ape yg sesuai untuk newborn yg ada masalah susah untuk poo poo .. terima kasih 🙏#bantusharing

1 Balas

sy sblm ni pakai dupro....mule2 ok.lpsto ank sy jdi berak skali 1hari psto sembelit...stiap kli nk berak mesti buat exercise... sy tukar ke dutch bby... alhamdulillah,shari 2 3 kli berak... da xsembelit...

2y ago

yee same .. buat exercise baru boleh tu pon klau berjaya ..sampai merah muke nye .. sy pakai s26 .. tu pening tu ..sbb tak ade pengalaman.. terima kasih ye share dgn sy .. 🙏