spotting tanda hamil or period

hai ibu2 semua .. semalam saya ad keluar spotting wrna coklat.. sedikit sahaja.. saya ingatkan period..sbb period lewat 2hari.. harini spotting lg sikit ..hanya 1tompok.. saya nak period or bru berlaku implatasi?? p/s : pagi smlm dah buat upt.. negative.. sebelum muncul tanda darah #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Hai sis, tunggu sebulan lewat period cek semula UPT. If dapat +ve tahniah, kena pergi klinik untuk doktor sahkan kehamilan. Jika period if spotting akan diikuti period. Tapi jika spotting tak diikuti period biasa tanda implantasi baby. Spotting dulu sis baru akan dapat result +ve sis. Saya spotting sekali je dlm sehari kemudian baru dapat result +ve.

sma dengan sy sekarang .. cmna sis?? hamil ke yg dlu tu?

2y ago

hai.. nak tanya.. lps spotting tu upt trs +ve ke?