Tidak alami alahan dan lain2

Hai ibu2 semua, saya dh 10w sekarang tapi risau sebab keadaan normal macam setiap hari kadang saya tanya somi betul ke pregnant. Period memang x datang 2bulan ni n test upt yes + dah 3x cek. Lepastu berat badan drop dari 60 lebih sampai 59 x tahu kenapa makan lalu je macam biase. Ade ibu2 yg sama pengalaman macam saya ke?#firstmom #ingintahu

22 Balas

Bersyukur laa awak rasa normal. Hahaha seksa tawww alahan semua tu.

Sy takde alahan atau mengidam apa apa ..skg da 7 bulan ..baby girl