Haid selepas melahirkan

Hai ibu2 semua, normal ke haid tak datang lagi walaupun dah 3 bulan lbih berhenti darah nifas? Sy ibu bf + fm, memang sebab nyusu bdan ke haid terganggu? Sy memang takde amik ape2 perancang setakat ni. Ada tak ibu2 lain jd mcm sy? #firstmom ##firstbaby

2 Balas

kalau baby more ke mnyusu badan normal awak xperiod lagi. hormon menyusu lagi tinggi dr hormon period.

klau awak lebih kpd bf baby bnyk mmang normal haid x dtg lg..