bukuu pink ❤️

hai ibu² semua ..kandungan saya skrng 7 minggu ..sy nak tanya , nk bukak buku pink kne tggu usia kndungan berapa minggu ye .. #anaksulung2021#firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom

2 Balas

tak ksh pon brp minggu but better 8 week above lh sbb time tu baby dh nmpk dh... ada yg awal tu x nmpk lg .. mcm sya. baby dh 8 mnggu bru nmpk ... so x ksh dri kmu nk brp week buat buku.. asl jngn smpai 12 week lbih lh..

sis dah boleh call KK yg berdekatan utk dptkan tarikh appointment dah sis.. nti KK akan bagi tarikh, sis dtg time tuu.. boleh tnya juga sekiranya perlu apa2 dokumen tambahan yg sis perlu bawa masa 1st time dtg tu nti