Kaki Mula Bengkak.

Hai ibu2 semua, boleh saya tahu kenapa kaki saya start membengkak waktu pregnant 35 weeks ni. Bengkak ni mcm mendadak. Takut saya. #firstimemomi

1 Balas

Biasanya memang kaki boleh membengkak klu dah masuk trimester 3. Sy pun tiap kali pregnant akan bengkak kaki. Tp ada cara nak redakannya. Minum air secukupnya. Tinggikan kaki masa baring. Tidur mengiring ke kiri. Banyakkan bergerak dan ada lagi cara lain, boleh google² ya mommy.

5y ago

Baik kak. Terima kasih utk tips❤️