Referral Code Mamypoko Membership

Hai ibu2 semua. Ada x ibu2 yang memang guna pampers mamypoko dan ada referral code utk app mamypoko tu?

5 Balas

Saya guna! Hehe. Yg biasa tape tu kadang takdeee tp lately yg baru ni ada. Yg confirm ada is extra dry punya

4y ago

Hehe.. Saya pakai yg mamypoko airfit pants tu.. Baru je tukar.. Sebelum ni pakai petpet.. Smlm tengok kt bahagian belakang packaging tu ada application mamypoko untuk colect points jugak.. Masa nak daftar tu tengok ada bahagian referral code.. Tu yg tanya kot2 ada ibu2 yang guna mamypoko tu dan ada collect points dlm application dia.. Saya nak referral code tu 😁

Sy tumpang sini jugak yaa kot ada yg memerlukan referral code. Baru register tadi OWM6JSB1

8227VWG0

UB0RSX8M

FTVNPB1B